Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 24 November 2010

cuba teka.

ramai dah tahu pasal cinta syhhh yang digembar gemburkan (ini termasuk aku sekali lah ni). haha. tapi bila pergi sana, aku tak ada lah berminat nak baca apa yang pakcikseekers tu tulis. aku lagi suka komen orang-orang yang tinggal komen. haha.

tapi aku suka lah komen ni,

Wah..unclesengal dah gabrah dah.. nak tekan break pulak srh jgn komen dulu nanti dlm buku nak msukkan lebih sensasi. Guna Gee pulak utk tnjuk dia lelaki holistik, papar gambar bekas isterilah pulak nak lagak isteri. Hebat ke agak2nya????. Tak dengar cerita pun bahagia dgn mereka cerai lagi. Kwn2 je biasalah.. Mcm bdk2 je uncle ni menunjuk2. Ke??? ada hidden agenda lagi buat kata kwn sya sebelum ini. Kalau tanya angkasawan negara lagi bnyk gambar beliau dgn seleberiti. Masa Part 1 dulu.. uncle mcm setuju kami memberi pdpt +ve ke -ve bila di luar jangkauan dah klim pahala free pulak..nak delete private bolg takut di kategorikan pengecut. Orang saman ke, ISA ke tak jadi hal. Unclekan hebat semua boleh ditendang dgn bantuan hantu2 tu. Nampak lain pulak skrg ni...Nak buat mcm mane? Cahaya matahari dah sampai ke bumi, terbang burung dah balik ke sarang, ikan tenggiri dan masak kari dah tak guna dah,,biar peminat pemaisuri terus berceloteh..siapa yg beri peluang dan ruang. Kalau takut bermain api jgn guna mancis guna microwave dan kalau takut dilambung ombak jgn buat rumah bersama permaisuri Aisyah.Dgn Manis pun tak selesai. Orang istana belum ambil bahagian lagi ni..kerana keaiban tu, jgn2 semua reward yg diberi akan ditarik balik oleh istana. Hai uncle dulu cara lain restoren mamak tu jgn disamakan dgn maruah dan darjat istana. Kelamkabut uncle bolehlah..Ini nak ingatkan je, Cubalah buat buku tu..Istana saman nanti anak2 uncle pun kena jual. WEII KITA DAH TUA DAN DAH TERLALU MATANG UNTUK BUAT PERKARA YANG BETUL, YANG HAK, YANG BAIK, YANG SUNAT DAN YANG DITUNTUT. JGN GUNA PENGALAMAN LAMA DISAMARATAKAN DGN PERKARA BARU UNTUK DICIPTA..PERKARA ITU AMAT BERBEZA. RUMAH TANGGA SENDIRI PUN HANCUR INI PULAK NAK CARI PENYAKIT.AYAHANDA UNCLE ADA LAGI DI DUNIA INI ORAITLAH KALAU DAH KEMBALI..MANA TAU ESOK LUSA.SIAPA NAK BANTU. SKRG RAMAILAH KAWAN..MASA SUSAH......HEI UNCLE TULIS CERITA PETRIOTISME. 1MALAYSIA, NKRA, BAGET RMK 10, PERPADUAN, POLITIK MALAYSIA lagi bagus ni nak cerita Dato' kontrol anak..biarlah anak dia. ok bye


ok dah. 

Tiada ulasan: