Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 21 November 2010

blog review - 1 hari 1 blog di riwayat hariku

assalamualaikum!

first time nak join blog review ni semua. konon sebelum ni tak cukup masa nak study (konon katanya lah) sampai tak sempat nak blogwalk banyak-banyak. hohh.

baca entry dekat hati getah, terus rasa nak join sekali blog review oleh encik sop kita. at least ada pengalaman kena review ye tak? dan, yang paling penting, aku dapatlah tau apa yang kurang dan apa pendapat orang lain tentang blog aku.
lately ke laut bebenor nak tulis pasal apa pun idea macam nak tak nak je keluar. nampak gaya nya kena dapatkan tidur yang lebih lagi kot *kepala hots nyah. kata je lah kuat tidur sebab tu idea pun semacam dah terperap*

ok sudah.
nak kena potong bawang kentang buat karipap.
challo betee.

pssst : jom join jugak!

3 ulasan:

sop berkata...

hujan 1st day sekolah? tap tak menghalanmg mood sekolah kan?
huhu

sop berkata...

terima kasih kerana sertai prgram ini..
pasti lama menantikan?
maaf kerana lewat komen entry ini

FatinSyahirah berkata...

sop : terima kasih jugak sebab sudi review blog tak best ni. hehe. :)