Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 24 November 2010

anda pilih mana?

sekarang adalah bosan terlampau melampau habis. jadi kiranya kalau siapa-siapa rakan-rakan fb saya yang rasa terganggu dengan video yang saya selalu share, yang muncul di home fb anda, saya mohon maaf, ya. :P
bosan saya adalah tidak dapat ditegah lagi, sampai korang pun bosan baca enty ni dek kerana mengandungi banyak perkataan bosan bosan bosan. ok boleh kira berapa perkataan bosan yang ada sekarang. haha

ok tak tak.
online sepanjang masa, sampai tak tau nak surf pasal apa. setakat ni dah sign up jadi ahli berkait dengan environmental awareness. kot-kot nanti boleh jadi volunteer mana-mana, lebih-lebih lagi kat tempat aku ni agak susah kalau nak join apa-apa aktiviti sukarelawan.

ok sudah sudah. ayuh kita ke sesi pemilihan sekarang. adakah anda suka video satu atau video dua.

untuk video satu, korang boleh tengok sini.
dan untuk video pulak, korang boleh tengok sini.

aku suka video satu bukan sebab video dua dah mula timbulkan kontroversi, tapi sebab video satu cool yaw!

8 ulasan:

abdul rasyid..... berkata...

da jawab taq

sW33tDaRLinG berkata...

kalau video kat FB pun rasa terganggu, rasanya lebih baik tutup jer acc FB tu kot... :)

salam!

eiela berkata...

saya pilih dua-dua huhu..

Latest Entri :
Perjalanan Hidup Sebuah Blog

FatinSyahirah berkata...

abdul rasyid : ok bro. :)

FatinSyahirah berkata...

sw33tdarling : cadangnya macam tu lah nak deactivate je. tapi nanti tak tau macam mana tiba-tiba boleh activate balik. hihi

FatinSyahirah berkata...

eiela : dua-dua pun menarik. :)

Cik Liyana berkata...

cikliyana ada tag fatin tgk nih :

http://hatikuhatigetah.blogspot.com/2010/11/contest-mimik-muka-menarik.html

FatinSyahirah berkata...

cik liyana : ok, terima kasih. ;)