Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 21 Oktober 2010

well, macam biasa lah, dah nak final, baru sedar diri kena belajar belajar belajar. kalau tak, asyik tido tido tido. konon-konon dalam tido pun still belajar lah sebab mimpi apa yang belajar dalam dalam kelas sebelum ni.

ishh.
ok, sekarang dah tak tau nak cakap pasal apa sebab rasa macam otak tepu semacam.
dah la semalam checksemula jadual exam, ada dua berita. baik dan buruk.
berita baik : jadual dilambatkan 1 hari.
berita buruk tapi baik sebab rasa boleh balik awal : jadual diawalkan sehari.

tang berita buruk tu, bila dah jadual untuk paper akhir tu awal satu hari, kau kena paham-paham lah kompom-kompom gap antara paper tak jauh mana. so, kau agak sekarang, sempat tak kalau nak study yang nak kena banyak baca? cuba bagitau aku sekarang! (ok, sekarang dah mula... errr. blurrrrr.) haha


pesananpenaja : sekarang akan banyak entry yang bosan pasal exam exam exam. tujuan aku, nak drag kau tension bersamakuuu.... haha.

Tiada ulasan: