Sabtu, 16 Oktober 2010

twitter.

aku ni nama je ada akaun twitter. tapi tak pernah nak faham macam mana nak guna. kalau setakat update pasal diri sendiri tu, aku rasa lulus lagi lah kot. tapi tangg yang nak kena letak tanda @ kat depan tu, aku dah start macam tak faham dah. ok, boleh boo sekarang.

malas lah nak faham-faham dulu, sebab final dah dekat, tak masuk pun dalam final tang macam mana nak guna twitter bagai. ngeh ngeh ngeh.

sudah lah. nak study.

ok bye.

Tiada ulasan: