Sabtu, 2 Oktober 2010

penat tapi sangat menyeronokkan.




seusai test ecology tempoh hari, memang feeling dah merdeka semacam. serupa lepas ni dah tak ada final exam lagi biarpun esok ada test, lusa ada english presentation, book review lagi, soil presentation lagi, bla bla bla. pendek kata, banyak lah jugak kerja nak kena selesaikan. tapi tu lah, bila dah merasai moment-moment best tu, harus lupakan semua kerja.

plan nak update malam ni, tapi esok ada english test, maka tertundalah hasrat di hati. mata pun semacam mengalami kekeliruan identiti; aku nak buka mata ke nak tutup sebab mata sekarang ni seakan ada pemberat.

walauapapun, pengalaman pergi ke royal belum memang best wa cakap sama lu! (tiba-tiba)






tahukah anda, haiwan dan serangga suka akan cahaya, lebih-lebih lagi cahaya torchlight yang berwarna kuning. dengan itu, haiwan dan serangga akan lebih mendekati bilamana anda menggunakan torchlight berwarna kuning. jadi, kalau nak masuk hutan, prepare torchlight yang berwarna putih bagi mengurangkan risiko didekati haiwan dan serangga, KECUALI pacat.

kadang-kadang kita perlu feeling belogku belogmu, belogku berinformasi, tapi jangan buat macam belog sendiri. haha.



ok dah.
nak kena belek notes untuk esok. mata semakin layu.
cuba teka apa yang bakal berlaku selepas ini. jeng jeng jeng.


jemput masuk...





1 ulasan:

Miss Hunny berkata...

xkan ni jer kot??