Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 31 Oktober 2010

buang masa.

bilamana negara 4 musim sedang berwinter, kau jangan ingat malaysia tak ada musim sejuk. tapi musim sejuk sini tak ada lah salji yang teringin bangattt nak main since kecik-kecik dulu. tapi tu lah kan, spm hari tu tak nak belajar betul-betul, kan dah tak de nak pergi belajar kat tempat orang. sudah, abaikan pasal tu. haja di hati memang tak nak sentuh belog lebih-lebih lagi esok malam dah mula paper. kemudian diikuti pula pada 3 hb dan seterusnya, sekarang rasanya dah mula tension nak exam (ke??).

cuaca redupredup sejuk, adakah disebabkan kemenangan red warrior semalam? choii. sekarang memang dah nak masuk musim tengkujuh lah! tapi serius mood rasa macam nak tidoooo je, tak nak bangunbangun pun.
tapi pasal red warrior menang semalam, ramai yang cakap. bagus lah kelantan menang, maka tak ada lah rusuhan yang berlaku. errrr. apa komen orang-orang kelantan? sila sila. haha

tak tau nak update pasal apa, tapi rasa nak update jugak sebab at least apa yang terbeban dalam hati ni terkeluar. errr. bosan kottt ngadap notes yang sama. ok tak. tapi ya.
seee, dah macam tak betul dah aku rasa. ishhh.

ke aku perlu tido lagi ni sebenarnya? (kau ingat dah habis baca semua, dah penuh ilmu di dada ke apa??)
ok, cancel tak jadi tido. nak makan pun serba salah. nak buat apa-apa pun rasa serba salah, ini tengah online pun rasa serba salah, dalam kepala hotak asyik ingat exam exam exammmm je. apakah simptom yang aku alami sekarang anybody tell me!!

2 ulasan:

Ct SoLeHa berkata...

di kelantan hujan sepanjang masa

sampai xtahu pagi ke malam ni??

xnmpk mentari pun

FatinSyahirah berkata...

ct solehah : betul2. pagi2 nak bangun pun serba salah takut awal lagi. errrr.