Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 28 Oktober 2010

antara perkara yang aku paling taknak dan sangat-sangat berharap agar dijauhkan bilamana tibanya waktu nak exam adalah; sakit.
aku ada cerita dulu dalam entry lepas(entry mana pun ak tak ingat dah) which was aku kata keadaan badan aku not really good.
dan sekarang, aku rasa benda yang sama.
hmmm. aku tiada mampu untuk menghalang. dan andai ini salah satu dari Allah untuk menguji, aku terima dengan redha. apa pun yang berlaku, akan ada hikmah yang terselindung di sebaliknya.
dan apa yang penting, doa aku moga dikuatkan dan ditabahkan hati dalam mengharungi segala dugaan mendatang. :')


ok tu je.
bassya!

Tiada ulasan: