Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 17 September 2010

kek dan roti.

maka, rakan-rakan sekalian bolehlah datang ke kedai saya kiranya ingin membeli pelbagai jenis kek dan roti yang semestinya lazat bukan sekali, malah berkali-kali.

sila, sila. 
tapi sekarang under renovation lagi. tapi takpe, makanan terjamin selamat. 


sebelum ni tengok kawan-kawan main penuh dekat wall, tak teringin pun nak ikut main sekali.
tapi macam mana ntah seru tu datang tiba-tiba suruh main main main. 
haa, kau.. sekarang dah tak beraya, kita layan game pulaaa. 

Tiada ulasan: