Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 25 Ogos 2010

selamat malam.




Semoga hari esok akan menjadi lebih baik dari hari ini. :')


tidur dulu lah. sepanjang hari ni so far ok lah.
so-so sahaja. 
tapi, kejap, kejap. apahal tadi timbang berat maintain, tapi pipi makin naik, bak kata sufi, 'kau nampak lagi cantik' ohhhhhhh. sufi, u suka buat ai malu tau. sekali bukan sebab puji daaa. tapi sebab dah bosan aku asyik mengadu macam mana ni pipi makin naikkk.
abaikan lah pasal hal tu, yang penting esok ada presentation, lusa ada testttt. harapnya, tengah jawab test, tiba-tiba jawapan muncul kat depan mata macam keluarnya belog aku kat skrin pc. ngeh ngeh ngeh. semoga mimpi menjadi nyataa.
tidur duluuu. 
selamat malam. :)  (eh, ke dah pagi??)



pesananringkasuntukwan : kau ngan anime ni comellah. eh, macam terlupa pulak aku nak buat panggilan hangit kat kau dulu kann??? jaga-jaga. jeng jeng jeng.



ini bukan ucapan selamat pagi.

1 ulasan:

Miss Hunny berkata...

suka la tgk hang pakai selendang mcm tuh...