Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 28 Ogos 2010

lepas test hari tu, tiba-tiba feeling dah boleh relaks semacam. (apa kau fikir dah habis final??)

internet macam tut,
mood pun dah asyik teringat nak balik rumah je. tambah pulak baju raya pun belum ada di tangan. jangan lah sampai baju raya yang tempah hari tu tak siap lagi. naya weh. nayaaaaa.

padahal nak sambung je entry yang lepas yang buat aku kembang tak sudah. tapi tu lah, kan.

kadang-kadang bukan semua yang kita impikan tu tercapai,
dan bila mana kita terlalu mengharapkan akan sesuatu itu, dan tibanya saat akan sesuatu itu tidak tercapaikan oleh kita, maka ia tidak akan menjadi sesuatu yang mudah yang dapat di-handle dek akal. kan?

ok dah

Tiada ulasan: