Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 21 Ogos 2010

ini macam punya stylee pun ada ke??

bila dah agak-agak lama sikit tak update, terus rasa macam malas semacam nak update, terus rasa macam idea yang banyak sikit nak update sebelum ni, tiba-tiba hilang melesap macam tu aje. biasa lah kan, time rajin tu lah tiba-tiba dan dan tak ada idea terus nak update pasal ape. time malas tu, ada je idea nak update, tapi kerajinan tu semacam susah sekali untuk dipupuk. (eh, rajin ke???)

sementara menunggu kerajinan yang jitu lagi menyerlah, jom layan video ni dulu.



dah tengok?
haa. agak-agak ada ke orang baca qunut macam tu? konfiden bagai.
busuk-busuk aku tak reti baca doa qunut waktu kecik-kecik time zaman baru nak up dulu pun, aku baca tang separuh apa yang aku ingat, tak pun macam skip je. tapi itu dulu lah kan, sekarang memang dah hafal, kang time nak nikah tetiba tok kadi suruh baca qunut kang macam mana. ehhhhh. tapi tu lah, berbalik kepada prkara asal tadi, ade ke orang baca qunut macam ni eh?
memang lah itu hanya lakonan semata, tapi tu lah kan, cuma curious. ceh.


2 ulasan:

totoromalas berkata...

mana video nye? x tubit pon???

fndrocka berkata...

dulu aku blaja kat perlis..org perlis tak bc qunut pun...hafal lglah tak.huu