Selasa, 6 Julai 2010

mimpi semalam.

teringat-ingat mimpi semalam. cuak lah jugak.
menakutkan. lepas mimpi macam sambung-sambung pulak ke alam realiti. siapa tak cuak wey. mimpi semalam macam kena tiup ngan asap, wajah orang yang tiup asap tu memang macam jahat habis lah. (aku kenal orang tu. orang yang aku tak tau apa yang dia nak sakit hati ngan dengki sangat ngan aku yang papa keadana ni. since aku kecik lagi. tapi bukanlah dengan aku sorang, dengan satu family aku. tapi dalam adik-beradik aku, aku lah yang dia paling menyampah, sebab aku ni jauh lagi cantik dari anak dia itu sudah pasti. eh. tapi macam biasalah, tak semua aku nak kena cerita dalam bendalah blog ni. :D. kias-kias cukup sudaaa.)

ok, sambung balik dari mimpi semalam. lepas dia tiup asap kemenyan tak silap aku, yang lain-lain aku lupa dah apa yang berlaku selepas tu. yang pasti dia tiup dari arah kaki aku. tup tup dah pagi, bangun-bangun badan aku sakit-sakit dan kaki aku sakit denyut-denyut. macam takhalal tak? grrrr. mimpi oh mimpi. nasib baik mimpi hanya mainan tidur.


semacam rasa dah lama tak pekena megi. sluuurrrppp. eh yang bunyi sluurp tu mamee. :P





love. :)

Tiada ulasan: