Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 18 Julai 2010

if u fail to plan, u plan to fail.

semalam tak boleh tido, pagi tadi lepas subuh, terus tidur take a nap sekejap. ha kau, nasib baik sempat mandi. (paham-paham sendiri lah.) baru ingat nak skip kelas dengan alasan, pening semalam tak cukup tidur nanti tak boleh nak fokus. ceh. tapi ai pelajar rajin, ai pun nak jadi pelajar kesayangan lecturer, tapi ai tak reti bodekss. macam mane?? tetttttttt.

lately, banyak yang berlaku tapi merumitkan. lebih-lebih lagi, yang melibatkan masa depan. masa depan yang masih lagi samar-samar kini. yang masih lagi tidak ternampakkan jalan keluarnya hingga kini. bila dah involve dengan orang-orang yang berjawatan besar yang kononnya just look forward for the future, tapi mengendahkan realiti yang berlaku sekarang, memang menjengkelkan. sebab nasib kita yang diperjudikan. dorang makan gaji je. gaji buta ke, tak ke, itu belakang kira. yang penting dapat hidup senang. macam entry lepas lah. sekarang ni, apa pun yang dijalankan, kepentingan diri tetap diutamakan. syabbbaaas beti. 

ahhh. terpanjang pulak mukadimah nya. 

i am planning for the best because i don't want it to be the worst. 


hero kalah dulu. 

ok dah nak tidur. zzzzzzzzz


2 ulasan:

diraja22 berkata...

terus berusaha demi kebaikan..

anna berkata...

memang,,,kita kan heroo!