Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 5 Jun 2010

aku dah balik wey!

ada siapa-siapa rindu aku tak? siapa rindu angkat kaki.

baru je sampai dari muar, terus kena cepat-cepat bersiap-siap pergi majlis tunang jiran aku, dah macam kakak sendiri. aku tak ada kakak, tak ada adik perempuan, jadi kalau dah rapat, memang dah rasa macam keluarga sendiri dah.
ingatkan tadi, sampai dari muar, aku nak lepak-lepak hilangkan lenguh semua dulu, tapi tak dapat lah kan, dah tu nak kena rush-rush pergi majlis tunang.
gambar sepanjang majlis tunang nanti aku letak. eceh, macam aku lak yang bertunangnya. eh, giliran aku insyaAllah nanti-nanti, ya. :P

banyak nak update, harap-harap tak lupa, mood pun tak buat hal.


alhamdulillah, walaupun anjakan yang sedikit cuma, tapi tetap kubersujud mengucap penuh syukur. terima kasih, ya Allah. terima kasih. alhamdulillah. :')

Tiada ulasan: