Ahad, 2 Mei 2010

taylor swift asia. mesti tengok. [18 tahun ke atas sahaja]

aku taktau la kalau ada yang pernah tengok video ni, tapi aku tak tau lah nak komen apa. tapi serius memang best. erk. tapi best ke?
paling tak tahan, waktu tengok ni, nani siap gelak sampai jatuh katil, ok.

arip hantar video ni, katanya buat hilang tension waktu exam.
memang hilang tension, ok.

malas nak cakap banyak-banyak.
zassssss.


pesananringkas : lepas ni dah tak payah nak pergi jauh-jauh tengok taylor swift. ekeke

pesananringkaslagi : jangan tanya aku tempat ni kat mana, tapi macam orang asia kan?

video

12 ulasan:

AiZ berkata...

arg... sakit mataku.. :P



u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



ASaDa RyutaRo berkata...

hahahahahaa!!!

giler laaa!.. adeh2.. pecah perut aku..

sape la punya idea buat videoklip ni. kahkahkah..

congrats!! adeh.. senak sbb gelak!

kazirinkato berkata...

assalamualaikum....thanks sbb kongsi video...haha...lawak2...

http://ceritasekupang.blogspot.com/

FatinSyahirah berkata...

AiZ : ahaha. tau xpe. ok2. klik kuat2. :D

ASaDa RyutRo : tu lah pasal. yang tak tahan part nyanyi mulut seboleh2nye nk bukak besar2.

kazirinkato : welcome :)

Farah Hanis berkata...

cantik kostum, cantik gigi, cantik badan.

syafiqah safri berkata...

serius...mmg kelakar!! "berguling-guling"

http://piqachuncomey.blogspot.com

FeeQ berkata...

WTF! haha funny wei!

siti nurkhijah berkata...

hahahaha...
sakit perut aku gelak..

asmaria berkata...

alamak kebau kat belakang dia tu macam minat kat dia hu hu hu... http://edarannama.blogspot.com

yo87 berkata...

adohai...

akuvision berkata...

orang hawaiii rasanya

FatinSyahirah berkata...

farah hanis : sebab tu jadi model kot?? ahaha

syafiqah safri : tu lah pasal, memang kelakar. adoi. tapi geli pun ye jugak. ekeke

FeeQ : gelak guling-guling. tapi lama-lama tengok terus jadi bosan. adoi.

siti nurhijah : pengajaran, jangan tengok lepas makan. nanti senak perut kenyang lagi, gelak lagi. :DD

asmaria : tu lah pasal. sampai tergendala makan rumput. kuikuikui

yo87 : aduyai..