Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 8 Mei 2010

pertama. (??)

tajuk entry agak-agak rasa macam apa heh?
kalau sebelum sebelum ni selalu mintak anna carikan inner syria sebab anna suka shopping online. semua nak online, cari shawl online, cari baju online, cari jodoh online.. erkkk. ok ok tak tak. cari jodoh setakat ni belum lagi. kan anna kan??

tadi pergi pasar malam, tanya jiran aku, eh mana nak cari inner syria eh?
mula-mula pergi satu kedai ni, cari dan cari, tapi hampa, inner dah habis. ok, abaikan. mungkin tak ada rezeki nanti ada lah kat tempat lain boleh beli. kan kan kan?

lepas tu jalan-jalan kat pasar malam., terus jumpa satu gerai ni jual inner syria..
yezzaaa..
2 warna, rm8, 3 warna, rm10.

aku pilih warna hitam kelabu.
mintak kurang harga rm7.
mula-mula pakai, kot. cantik ke, tak ke, lantak pi laa...
ok, siapa gelak, aku sefak vontot. 

pesananringkas : ibu, esok baru acik buatkan cucur udang, yo.
see,, punya lah sedap cucur udang ai, bukan takat lecturer je yang puji, malah ibu ai pun nak ai buatkan selalu.. :p

6 ulasan:

pondokmerah berkata...

nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

http://pondokmerah.blogspot.com/

FatinSyahirah berkata...

pondokmerah : tq. sy budak baru belajar. :)

Frodo Baggins berkata...

yuhuuuuu ....
bak cucur sikit ... ekekkeke


inner sria tu mende?
huhuhuhuhu ...


>>___<<


((slamat hari ibu yer kat ibu lu))
wooohaaa!

j0j0_bdiN@ berkata...

muka aku tak sesuwai pakai inner r~~

vidadarisakura berkata...

cantik.sesuai ngann ko.hee

FatinSyahirah berkata...

Frodo Baggins : ahaha. orait, boleh, boleh. inner syria tu yang aku pakai skarf yang wane hitam tu. ha tu lah dia. ok, ibu aku cakap tq :)

jojo_bdin@ : xpe.. aku pun macam tak sesuai jgk, tp macam gdiks nak pakai. kau tau, bila aku pakai tdung syria, bdk2 klas aku gelakkan aku, sebab tu kat sana aku tak pakai syria punye style, kat rumah br tgedik2 nak pakai. ehehe

vidadarisakura : trima kasih. awww. :p