Ahad, 9 Mei 2010

F untuk Fatin

cuba kira hari ni aku buat berapa entry? siapa betul, kita tepuk tangan ramai-ramai..
ok, ok. kali ni aku kena tag dari dia ni si S.

layaann.. zasss..

rules:
it's harder than it looks
copy to your own notes
erase my answer
enter yours and tag twenty(20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions..
they have to be real
nothing made up
if the person before u had the same first initial,u must use different answer
u cannot use any words twice
and
u can't use ur name for the boy/girl name question.


what is your name: Fatin
a four letter word: fine
a boy's name: Farhi ( agak-agak ni nama laki tak?  anggap ye je lah, ya. aku tak tau kenapa si Lia suka panggil aku aku Farhi)
a girl's name: Fsyahirah
an occupation: financial manager
a colour: Fink
something ur wear : simple but nice
a food: tomyam
something found in the bathroom: syampu, berus gigi, sabun
a place: terengganu
a reason to being late: kucing ada dalam kereta.
something u shout: wakluuu
a movie title: niyang rapik. tu yang paling latest aku tengok.
something u drink: milo
a musical group: tak tau
an animal: kucing
a street name: jalan pak kau ke?
a type of car: ferrari.

mula-mula tu sedaya la jugak aku nak ikut rules, tapi lama-lama, koser aku..


aku nak kena tag siapa eh?
aku tag semua orang yang baca ni. muahahaha. siapa tak jawab aku sentaaapppp. boleh?





pesananringkas : sebab banyak masa senggang, aku rasa macam nak exchange link lah. siapa-siapa nak exchange link ngan aku, sila tinggalkan link anda di petak komen. kita tukar link sama-sama yok.

2 ulasan:

s h e e berkata...

wakaka...ade gak ekh warna fink...memang feminat fink tegar...bagus2...

FatinSyahirah berkata...

shee : ahaha. tu lah pasal. memang dah peminat sangat dah. :B