Ahad, 25 April 2010

wani punya pasal, aku asyik ulang tengok kak buyah audition.

seperti tajuk, aku dah jadi semacam minat kak buyah.
mana taknya, tiap kali jumpa wani, nama kak buyah yang asyik disebut.
lagu kak buyah yang asyik didengar, lama-lama siapa yang tak terdengar sekali. aku pun semacam kena dengar jugak.

siapa kak buyah?
kau jangan main-main, kak buyah femes penah masuk surat khabar, cipta lirik sendiri dan boleh nyanyi, ok.
ok jomsss layansss tengok kak buyah nyanyi.



apa yang aku suka tengok kak buyah ni, dia sangat yakin.
eh, kejap kejap.
tapi macam semua orang yang pergi audition tu, yakin-yakin belaka je.
ada ke yang tak yakin. ok, maybe ada la jugak yang gabra dan nervous lebih sebab jumpa artis yang dorang suka.
cuma, kadang-kadang, ada yang terlebih yakin sampai nak mengamuk bila tak terpilih.

ok dah, aku nak tengok kak buyah lagi.
layansss.


pesananringkas : entry di pagi hari. bangun awal hari ni sebab semalam tidur awal, cuak selasa ada paper.

pesananringkaslagi : sebab sekarang minggu exam, jejak blog kunjung balas tertunggak. hadoi. bagi aku setel lagi 3 paper je. jangan lupa doakan aku. :')
good luck kepada semua yang menduduki final exam juga. :)

5 ulasan:

vidadarisakura berkata...

haha. kak buyah in da house.

~ Ann ~ berkata...

hahahahahaha... adoi fatin! lawak lawak tul la kakak ni.. ayat tu.. tapi dah terlambatttt.. xleh blah langsung.. overconfiden makcik ni.. haha

ery berkata...

mak aih... sakit tlinga aku dowh.. hahah

.aira. berkata...

whahaaha..
kak buyah muke konpiden jee sore sampai pitching

majulah kak buyah.
*sambel tegolek golek gelak tgok muke die konpiden tuu

FatinSyahirah berkata...

vidadarisakura : haha. kalah orang lain. :D

~Ann~ : tau xpe.. memang overconfieden btul. adoi laa..

ery : ahaha. sabar ya. :p

.aira. : tau xpe. pastu siap nari2 mase pasang lagu dia. erkk