Sabtu, 17 April 2010

[Gambar] tengoklah kalau dah rasa macam berani pastu tak geli. tapi macam biasalah, unsur 18++ tetap ada. (ini version yang sama. tapi cara yang lain.)(???????)

entry ini adalah macam repeat seperti yang di bawah. tapi entry yang kat bawah tu tak boleh nak view gambar pulak.
my bad, sebab aku malas untuk save gambar dan upload, maka aku copy paste sajo, tak tau lak orang lain tak boleh nak view. hadoi.
aku malas nak copy paste. tapi macam rajin nak buat post baru la pulak kan?


jom kita layan gambar.
tqah forwarkan email kat aku. ok, finee... aku yang terdik-gedik suruh tqah forward email kat aku.

zassssss.






















siapa-siapa yang teringin makan sup tulang?
ini ada tulang baik punya..
ada siapa-siapa mahu???



pesananringkas : manusia sekarang memang kejam, tak ada hati perut dan rasa kesian agaknya. cuba kalau terjadi kat diri sendiri.. 

pesananringkaslagi : geli tak? apa-apa rasa, tanggung sendiri. :p
pesananmaaf : maaf ya kawan-kawan. entry sebelum ni tak boleh nak view gambar. my bad, aku yang malas nak save picture lalu copy paste sajo. mana aku tau sampai tak boleh nak view..  tapi no worries, aku dah rajin save dan upload semua gambar, dan boleh tangok dah kan kan?? hehe


12 ulasan:

.:cEmmAh:. berkata...

kejam nih...ish

asyraf berkata...

wah for real?bestt!

asyraf berkata...

ooh for real?best!

sachiasukai berkata...

gud job fatin>>haha..ana xbrani bkk lo..cian die..

Ismail Noh berkata...

kat mana ha tue? view n evironment cantik tapi..

HiGHNeSS FiQ berkata...

finally..hehe..
sgt kejam, bleh tw x ktne ni??

HiGHNeSS FiQ berkata...

finally..hehe..
sgt kejam, bleh tw x ktne ni??

FatinSyahirah berkata...

.:cEmmAh:. : tu lah pasal, kejam gila.

asyraf : 'best' gle!

sachiasukai : haha. fadan muke die.

ismail noh : xtau kat mana. xde specific place pulak. tapi kt email tu, bahasa siam. kt thai kot?

HiGHNeSS FiQ : haha. xtau kat mana. kt email tu de tulisan siam2, thai kot?

Khadijah Zek berkata...

menakutkan betul la....

Mr Ex's Apit berkata...

wahh senang betul nak kasi burung makan..sampai camtu sekali ye???
hebat btol manusia skang xyah pakai wiskes dah

ahfat berkata...

asal die buat mcm tu?
x faham, org ygkene makan tu mmg da mati ke?

FatinSyahirah berkata...

Khadijah Zek : menakutkan gilaa.

Mr Ex's Apit : erkk. burung makan wiskes ke??

ahfat : dah mati rasanya...