Ahad, 18 April 2010

doakan aku. :)

seminggu dah berlalu, makan baerakhirlah minggu study aku yang tak begitu terisi. 
maka, hari ni dah start final exam untuk sem ni.

aku taknak tulis panjang-panjang, takut tak sempat nak bersiap semua. 
tapi gatal gedik jugak nak membelog gituu.
ya lah.. kata blog ni salah satu tempat dan cara aku nak release tension semua bagai, dan sekarang aku konon-konon guna speed 200km/s untuk type. kuikuikui.

ok, final exam kali ni dimulakan dengan subjek bahasa inggeris.
ya, pagi ni lah tu. pukul 9 nanti.


doakan aku.
:')


pesananringkas : tiap kali nak exam mesti cuak, dan bila cuak taktau nak letak pesanan apa sebab tiba-tiba rasa macam tak boleh nak berfikir selain exam exam exam. ceeeyyyy. 

spek kawan-kawan saya memnag terbaik gituu.


tiba-tiba teringat abang kawan aku yang memang tak suka english,
sampai tulis "benci bahasa penjajah" kat muka depan kamus.
erkkk.

Tiada ulasan: