Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 14 Mac 2010

sementara ada waktu.

aku adalah perlu menaip dan menceritakan dengan seringkasnya.
kata bz, kan. ( eceh. tapi memang betul ok)
lagi dekat nak final, lagi bz pulak jadinya. haih.
kang kalau result aku jahanam, aku salahkan subjek asas keusahawanan. boleh?
ye laa.. kang kalau ibu tanya kenapa result ni teruk sangat. kang kalau aku jawab malas belajar memang kompom-kompom kena potpetpotpet, kalau bagi alasan ini subjek asas keusahawanan punya pasal lah ni. mungkin potpetpotpet nya kurang lah, barangkali. atau mungkin boleh jadi sama sajo kekdahnya. kuikuikui

oleh sebab hari ni ada kelas dan malam ni pun masing-masing macam bz ada discussion dan esok pula ada kuiz genetics, maka malam ni tutup gerai. kitorang jual half day sajo. tapi, alhamdulillah, ada lah rezeki kami setakat ni sampai hari ni.
kau jangan main-main, penat gila. tambah lagi aku yang kena goreng cucur udang pastu minyak suka puppappuppap meletup-letup. memang mencabar.
dan setakat ni, sedikit sebanyak aku dapat belajar suasana orang berniaga. nanti aku buat conclusion nya. aku ada satu perkara nak share, tapi nanti-nanti lah yo.. tunggu aku macam free dulu, biar jual-jual ni habis dulu, baru aku share okeh?

kau jangan main-main,
cucur udang aku memang mendapat sambutan. ada orang kata sedap.
malu ai.. aww

ok. ini cucur udangnya.
sila terliur sampai meleh air liur sekarang.
sila sila.
kami sedia menerima tempahan.
siapa-siapa nak tempah,sila hubungi saya. eceh. 
macam sedap sangat lah pulak. kuikui


pesananringkas : malam ni ada meeting dan discussion. grrr.

pesananringkas : semalam main bola jaring tiga game tanpa warm up terlebih dahulu. hambek kau, kaki dah sakit lagi. grrr.


1 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

best main bole jaring....saya lama tak main...kalau main mau terkehel lutut....