Ahad, 7 Mac 2010

oh energy.





aku sangat memerlukan energy untuk ketika ini, paling koman cukup la sampai habis final pun.
kat rumah nanti, aku nak qada tidur puas-puas. 


kenapa sekarang asyik rasa macam tak cukup tidur je heh?
even dah tidur banyak sikit pun, still rasa macam kurang tidur.
pelik.


sekarang adalah musim panas.
dan pembelian air mineral adalah dilakukan secara pukal gitu. berperingkat gituu. 
dulu selalu minum reverse osmosis punya air. murah kan. tapi lepas dengar ceramah sains bumi hari tu, penceramah tu kata r.o water tak elok untuk badan sebab r.o water menghakis nutrien dalam badan kita. lagipun, r.o water memang tak ada nutrien katanya.
aku adalah seram sejuk gitu lalu membeli air mineral sahaja kerjanya. oh aku tak sanggup membuang nutrien dalam badan aku sebab badan aku sememangnya kekurangan nutrien sekarang selepas banyak dos dadah ubat yang dimasukkan dalam badan aku serta selepas melalui banyak x-tray dan ct scan dalam masa setahun. apa kau gila??
oleh yang demikian, segala hal yang remeh temeh harus dianggap berat gituu. *tapi kemungkinan besar kesedaran itu hanya datang seketika. boleh?*




ish. apa aku merepek ni. maaf ya. 
kata tadi macam tak cukup tidur.
bila dah tak cukup tidur, memang ini lah jadinya. lalalala
:p




pesananringkas : hidup bukan selalunya indah dan bukan juga selalunya mendung. jadi, live life to the fullest. semoga setiap detik perjalanan hidup kita diredhai oleh Nya.  :')


ok jom tido.
zzzzz








repekan sering berlaku kebelakangan ini.
harap maaf.

4 ulasan:

Aidi-Safuan berkata...

uiks..biar betik air RO xde nutrien langsung? padahal selalu minum nih. huhu...nampak nyer kena beli air mineral gak la...

Dashing Days berkata...

me too..punye la mcm tak ckup tido..pegi class asyik menguap je lebih sepuluh kali..hehehe
walhal tido dh berlebihan dh tu hee

FatinSyahirah berkata...

aidi-safuan : kalau tak silap dengar, macam tu lah kekdahnya.. ehehe

dashing days : kan kan? kita sama-sama positifkan diri, penat belajar tu.. kena rehat2 jugak. kuikuikui

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

saya juga sedang mengantuk sekarang....