Khamis, 25 Mac 2010

masa, pantaslah bergerak.





cepat lah wahai masa engkau berlalu.
ai tak sabar nak balik rumah ai.
nak makan banyak-banyak.
sudah kebosanan memakan di sini. 



rasa macam nak try study week kat rumah.
agak-agak menjadi tak?
aku bukab apa. cuma risau kot-kot kang tv kat rumah tu aku khatam. bukan buku ilmiah yang akan bersentuh.
study week kat rumah?
study week di sini?

study week di rumah :
- ada sumber inspirasi.
- makan free
- minum free 
- boleh jalan-jalan
- tengok tv
- tidur terlebih
- kalau tak faham pape, tak tau nak tanya siapa.

study week di kolej :
- dikhuatiri banyak tidur
- makan minum kat sini dah bosan dan mahal dan sekarang pula sedang sengkek.
- bosan kat sini nanti otak tepu
- study sampai lewat malam.
- kalau tak faham pape, boleh tanya kawan-kawan, lecturers.

tak tau dah nak list apa. 
tapi tengok lah, banyak kelebihannya study week kat rumah ni.
maknanya nak kena balik study week kat rumah ni. ecece. statement tak boleh blaa gituu.


harap-harap takkan ada halangan untuk pelang bertemu bonda.


pesananntahpape : petang yang indah. :)



1 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

kalau boleh nak cepat tapi sesetengah org nak lambat2...

Jumpa Doktor Gigi

Melancong Percuma???