Isnin, 8 Februari 2010

lagu itu kedengaran lagi. dan lagi.




aku dah stop dengar lagu ni sejak taun lepas.
kau korek balik entri lama aku, tengok ada entri pasal lagu ni, tapi aku tulis lirik je lah.
tapi, ada satu perkara yang buat aku dengar lagu balik to this song yang sebabkan aku untuk dengar lagi lagu ni. haih. (wan, kalau kau baca post ni, jangan tanya aku kenapa dan pasal apa tau)

aku suka lagu ini, tapi aku tak suka tempoh aku tengar lagu ni sebab tempoh tu menggambarkan hati aku yang tengah yang aku sendiri pun tak faham. yang menggambarkan hati aku yang sedang digodak-godak.
yang aku sendiri tertanya-tanya.
yang aku sendiri rasa lemas dan sesak.
yang aku sendiri rasa  _____.





pesananringkas : harap maaf. entri sejak akhir-akhir ini sedikit banyak emo. 

 

Tiada ulasan: