Selasa, 2 Februari 2010

aku kembali!!

excited ni.
rasa dah macam nak masuk dua tahun tak blog, padahal baru dua hari.
ececece. gelabah lebihh.. gelabah ke kalut?? lalalala.

kata demam, kan..
sebab tu tak blog.
tapi demam satu hari sajo.
malam semalam sebelum tido, minum 100plus satu botol, bangun pagi tadi terus boleh lompat-lompat angkat berat semua. ok tidaklah begitu. itu hanya untuk effect yang lebih berkesan. bangun tadi terus macam wuaa dah baik demam. yey khamis ni tak demam.( harapnya macam tu lah ya )


ok sekarang kena siap-siap nak pergi kelas.
zaassss.

ini lagi orang search, pastu malangnya jumpa blog aku.

ya, ada apa-apa yang boleh saya bantu?
sila tinggalkan no telefon anda untuk memudahkan saya menghubungi anda. 
makan, tidak perlulah saya cari dekat yellow pages nun. :P



gua pergi kelas dulu.
kang tak pasal-pasal kena tinggal bas, siapa nak tolong hantar, kan?


pesananringkas : terima kasih  :)

2 ulasan: