Rabu, 27 Januari 2010

saya sayang calculus.

saya sayang calculus.
konon-konon macam bodek gitu,
dengan harapan time jawab test esok, tiba-tiba jawapan appear dengan magicnya. boleh?


oh esok adalah test calculus.
cuak gila.
kali ni kena buat betul-betul.

jangan lupa doakan saya supaya dapat jawab soalan esok dengan jayanya.
pleaseeee..

:')



grrr.
tiba-tiba rasa macam tension gila sebab quiz tadi hancusss.




pesanandarifatin : mood adalah terumbang-ambing sebab banyak masalah negara yang peru difikirkan. ok. saya tidak boleh emosional. kena jadi professional.


ok ok.
dah dah. aku nak kena study ni.




hati kena kuat.
kena jugak.








Tiada ulasan: