Rabu, 27 Januari 2010

ish. tak suka betul!

fatin, cuba tengok jam sekarang ni pukul berapa?


dah pukul 4.13.

habis tu yang kau belum tido lagi kenapa?
esok kan nak test.

tak boleh tidoo...
:'(


grrr.
tak suka betul.
mata mengantuk.
otak pun penat nak fikir macam-macam. apatah lagi nak study, sudah tak termampu.
tapi sekarang aku still tak tido lagi sebab?
sebab tak boleh tido.
dah lama ok aku tak alami masalah tak boleh tido ni.
bila dah jadi macam ni, adalah aku yang menjadi seorang yang terkebil-kebil memandang roommate-roommateku dengan jeles sekali. dorang tidur dengan nyenyak krooh kroooh aku pula tip tip mata terkebil-kebil. dalam hati cepat la tido cepat la tido. tapi tak tido jugak.
tolong tolong.



tak suka lah macam ni! (sambil hentak-hentak kaki)



pesananringkas : kosong.



tengok sab ngan pura ada planner macam best pulak.
rasa macam nak beli jugak lah macam ni.



Tiada ulasan: