Ahad, 10 Januari 2010

in the making of finishing reports and assignments.

erk.
ayat pun macam dah tunggang terbalik terbaiiik punyaa..
ahahaha.

ok ok.
sekarang kat library.
dalam library pun boleh nak blog blog. boleh?
lantak laa orang belakang nak kata apa.
pedulikan staff yang lalu lalang nak cakap apa pun.

tak ambik kisah pun.
sebab aku ngan anna tak kacau dorang pun.
so, kalau dorang kacau kitorang, siap!!
sila takut. sila takut.
ahahaha

fatinn....
dah dah.
siapkan report cepat...

ok..
fineee...
saya berhenti berblog sekarang dan saya sambung buat report yang dah nak reput..
lalalala...




 

 








dan ganbar-gambar syok sendiri dan bukti di dalam library harus ado..



pesanansambilsenyumtapihatigundah : jangan lupa doakan kesejahteraan kesihatan ibu saya. terima kasih..
:')

4 ulasan:

Kancilbiru berkata...

ni belajar ke camwhore dalam library? hehe...joking!

Salam singgah...

FatinSyahirah berkata...

hihi.
dua-dua skali.
sambil menyelam minum air..
ehehe
tak kisah pun.
:)

terima kasih.
sila singgah lagi.

Sharinginfoz berkata...

tak apa.. kadang2 tak boleh le terlalu fokus kerja kan....

Jom Main Catur

Jom Terminate Kad Kredit

FatinSyahirah berkata...

betul2..
ehehe