Sabtu, 16 Januari 2010

haru-haruan :')

ish. fatin ni tak sedar diri betul.
kata ada banyak assignments, tapi still nak mengadap blog.
ok finneeee..
satu ni je lagi.. satu ni jeee...


ok start.

lately kenapa aku macam emo-emo layan jiwa ingat-ingat dulu-dulu.
sampai posts yang semenjak dua tiga menjak ni semua macam nak emo-emo kan?
haih.

scroll down and look at the entry yang pasal 'rawak sahaja'. 
terharu dapat komen dari rumet aku, zaty.


T__T
zaty ni roommate aku. dia banyak tolong aku.
dia yang teman aku time aku kena masuk wad dulu. dia jugak banyak dengar luahan aku.
thanks weh. sorry jugak sebab banyak susahkan kau. :')
bab-bab terharu ni, bila mood harunya datang.. memang leleh le jawabnya.
zaty ni single lagi.
ada siapa-siapa nak kenal boleh kenal.
oh tidak lupa.
anna juga single. dan dia jugak banyak tolong dan dengar aku.
tapi anna classmate aku.
eheh.


zaty.fatin.anna

terima kasih korang.
sorry banyak susahkan korang.

aku sayang korang bergunung-gunung okeh!
:')





saya tau memang payah,
 sangat payah to act like a normal one,
untuk tidak terus hanyut dengan kenangan lama
tapi saya takkan berhenti berusaha.
terima kasih.





Ya Allah, ku bermohon padaMu, Kau peliharakanlah hidupku.. Kau peliharakanlah hidupku ini..
:')

2 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

emo jangan tak emo. baik untuk minda.. tapi jangan teremo sudah,,,,

Diet untuk 20-an

KWSP Online

FatinSyahirah berkata...

kenapa baik untuk minda ye?..

eheh.

terima kasih.
:')