Rabu, 27 Januari 2010

happy birthday diana!


ini kawan saya.
saya kenal dia sejak tahun 2003 lagi, dan kami kekal bersubahat. eh typing error. kami kekal bersahabat sampai sekarang dan saya berharap agar persahabatan kami kekal hingga akhir hayat. :')
waktu awal perkenalan, saya sangkakan dia maryam(alaa.. yang berlakon jadi cacat dalam drama yang agak femes masa tahun 2002/2003 duluu.. aku dah lupa tajuk.) tapi rupanya nama dia diana.
dia duduk kemaman. setiap kali pulang bercuti, kalau saya tak sempat balik rumah saya atau nak beli tiket murah sikit waktu kesempitan wang, saya beli tiket bas ke kemaman, singgah rumah dia, nanti ibu atau ayah atau angah datang ambik. kami jumpa dekat mrsm mersing, lepas tu jumpa lagi dekat mrsm jasin. walaupun sekarang dah berjarak jauh, tapi kami tetap berhubung menggunakan teknologi yang ada sekarang agar persahabatan kami tidak putus di tengah jalan. ceaa.

na, mu ingat dop time kita kacau abang aku tu? (mati la kalau abang aku tau ni) lepas tu mu dop bagi aku bagitau ibu aku, tapi sorry na, aku kabo doh ke ibu aku. ahaha

na, mu ingat dop kes mase form1 ke form2 dulu mase kite study same kat kelas zuhal1 pastu tiba-tiba ada senior sergah dari tingkat atas? ahahaha

na, mu ingat dop mase main basketball dulu-dulu sampai sanggup berebut court nge budok laki?

na, mu ingat dop blaa.. blaa.. blaa..
(ahh. mu ingat sendiri ah.)

akhir kata,

selamat hari lahir untuk Nur Diana bt. Omar.
dah 20 tahun wey.
make sure call aku sepanjang 1 minggu ni.
sorry aku lambat wish, dop wish sharp on 12, aku lupa sebab cuak esok test. padahal, aku ingat doh beberapa hari before tarikh ni.
adioh aku bagi mase mu mari umoh aku ekg ah. maknenye, wajib mari umoh aku la. lame doh mu dop mari umoh aku. aku  doh umoh mu ari tu. ni mu kene balas balik. tido umoh aku eh. dop payoh gedik-gedik nok segan nge adik, abang aku eh. pang kang. macam dop bese plop.

semoga panjang umur.
semoga muroh rezeki.
semoga dapat capai segala impian dan cita-cita.
semoga bahagia sokmo.
semoga persahabatan kita kekal sampai akhir hayat.
:')


na, mu jangan kawin awal ngat eh. ekgi aku adop kawan.
:'(

ahahahaha.




saya sayang kawan saya.
:')








ini lah diana omar.
single lagi, tapi ada yang sedang menunggu.
nama dia?
jeng jeng jeng



pesananuntukdiana : u're one of my best friends. thank you for everything. :')


Tiada ulasan: