Jumaat, 11 Disember 2009

tolong wey!

siyes taktau nak merepek pasal ape lately.
siyes wey.

parah.


tak tau nak cakap macam mana.
rase macam kosong gilos.
dan hidup ni rase macam bosan.
amat bosan.


ni aktiviti seharian aku:

bangun tido
gosok gigi
tengok tv
makan sikit2
tengok tv sambil on9,xpun main game
(tapi tak sampai 5minit dah bosan. boleh?
sbb?..sbb kalu on9 dh xtau nk watpe.fb dah bosan.semua bosan.main game lak.bosan jugak. semua BOSAN. paham?)
tengok tv lagi.
kluar g main ngan jiran2. (waktu ni br tak bosan)
malam,tengok tv sambil main game lagi.dah cbosan on9 sampai blog pun tiba2 malas nak update.
tido.


eeeeee....anak dara tak tolong mak buat kerja rumah ngan masak2 ke?

harap maklum. ibu saya tidak berapa sihat. jadi kebanyakan kerja2 di rumah saya yang ambil alih, walaupun pada hari2 tertentu ibu saya yang lebih banyak membuat tugasan di rumah. :DD

ps : bab2 solat. pandai2 set timing. mandi pun same. kalu rase nak mandi, aku mandi. kalu tak, tak mandi lah.
alah.bukan ade orang nak cium kau pastu bau2. xde mknenye.ahahaha.
sejuk wey.aku tak tahan ngan kes2 sejuk ni. (sila terima alasan terbaik aku)



---------------------------------------

ok.bab lain.
banyak gle kot perkara yang tak best dalam hidup skang.
taun 2009 taun suwey ke pe?
haih.

31 dec nnti baru muhasabah taun ok.
ahaha

(siyes gelak plastik)
*mencarut di mulut tapi tidak tertulis di blog- blog saya sopan ok*

gelak plastik lagi.


tak adam ood nak gelak ok.
rase macam kayu gile.
lebih kayu daripada orang yang xreti nak menari tapi nak menari jugak.

hati macam kering gila.

sebab?

bia hati yang simpan.

nanti tanya hati, tanya mulut, tanya akal, tanya empunya diri
sama ada nak bagitau ke tak..

gelak2 plastik buat kali yang seterusnya.

macam hell ok.

opss.kesopanan terjejas.
tak tau nak tulis macam mana dah.

kadangg2 rasa macam benci diri sendiri.



ok.
jangan sesekali judge aku, nak judge hows my life going on, nak judge apa yang ada dalam hati aku, nak judge apa yang ada dalam fikiran aku, nak judge apa2 yang tersirat di dalam diri aku. JANGAN SESEKALI.

jangan sesekali rasa kau sudah kenal siapa aku.

JANGAN SESEKALI.


*air mata menitis. - tiba2 nak emo2 plak*


gelak dan gelak dan gelak plastik lagi.








ya Allah, jangan lah kau tinggalkan aku. jauh dari ku.
kerana..tanpa Engkau ya Allah. aku mati semati mati nya...

Tiada ulasan: