Khamis, 17 Disember 2009

tak tau nak letak tajuk apa saat ini.




terasa dari kebodohan diri.
berperasaan ingin bangkit.



tolong sokong aku.
kuatkan aku.








dah lama tak update, tiba-tiba macam agak emo.
apa hal?

*mengeluh*

berat wey.
sangat berat dugaannye.
aku nak benci2 boleh?


eh.booolleeeeehhh.....tak jadi masalah...

aku nak benci lah.

nanti lah..kite review balik apa yang terjadi dalam taun 2009 aku yang aku kira agak suwey di sini.

*tak ada mood nak gelak*


tammat.









aku sampai rumah awal pagi tadi pukul dua dan terasa sangat penat.
perasaan ingin membelog membuak2..
tapi kepenatan fizikal dan mental mengatasi. penat hati juga. lelah untuk sampai ke penghujungnya..




gambar nanti baru upload.
tak banyak pun.
sikit sajaaa...







kita minum duluuu.....



ps : saya memohon maaf. entry saya tunggang terbalik. dan ini menggambarkan hati saya yang sedang terbalik
dan haru biru dan hancur luluh.











Tiada ulasan: