Jumaat, 11 Disember 2009

apa yang saya buat ketika melayari internet?

ok.

kita start sesi hari in dengan Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.

apa yang saya buat ketika melayari internet sehingga post sebelum ini saya asyik menyebut perkataan BOSAN sehingga lebih dari 2 kali.

serius sangat bosan.
esok nak turun KL. harap2 tak bosan lah.

YES. here i come.
padahal kat kuantan pun boleh pegi kot.
bia lah. ske ati makk lah.hoho


ok2.
kembali kepada landasan yang asal dan yang betul.

apa ek yang aku buat time online?

ini dia....

1. bukak blog aku.
memang lah tak ada sape2 nak komen kan. ye lah. aku nye blog bukan lah
menarik.apatah lagi layak untuk menerima cek nuffnang kan.. habis tu..kenapa buat
nuffnang jugak??? bia lah..saje jek.tengok orang lain ada buat nuffnang. aku pun
nak buat jugak lah. nanti dah tua2, bleh cerita kat anak cucu..dulu2 aku pun dah
maju. ahahahaha. habis tu buat apa bukak blog sendiri? alaaa...saja je lah..nak
tengok hasil sendiri. tengok2 kat cbox..kot2 ada kawan2 aku yang de bgtau pape kat
cbox aku. lagi jimat. xpayoh nak msg2 abis kdit..haaa...tak gitu??

2. check email
bunyi macam poyo je..konon2 macam artis nak check email tengok2 kot2 ada peminat
kasi email kan? ahahaha.ok..fineee...aku tak ada peminat..muka dah la banyak
jerawat..gemuk plak tu..mak redho... asyik melencong ke jalan yang salah je..
ok.kenapa saya check mailbox saya? sebab aku skarang ni macam dah tak ada mood nak
bukak facebook. kan nanti apa2 notofication ke, news ke..dorang akan hantar ke
email jugak kan..so agak2 kalu ada bende yang penting kat email tu..baru aku bukak
laman2 sosial tu semua kalau tak..jadahnye aku nak bukak. xdok mood doh..

3. baca blog orang lain.
aku ni bila dah start baca blog orang lain. akan bermulalah ke-addict-an aku untuk
terus dan terus membaca blog orang tu. yang kena ngan jiwa aku yang tulus ni je la
kan.. tak tau kenapa lahir2 aku jadi setia macam ni..sampai semua hal aku nak
setia. beg aku g kelas pun dah koyak rabak kat dalam die..tapi aku still guna
sampai skarang pun.eventhough dah itam legam dah sebab tak penah basuh.tapi tadi
aku basuh..dah cantik balik dah..very the shining2 pinky..hihihi.nanti yang koyak
rabak tu aku jahit lah..aku gi jalan2 pun bawak beg tu tau.nak letak baju
ke..telekung ke..haa..see..very da loyal kan..ahaha
(untung la laki aku nanti tak yah nak beli banyak2 barang kat aku..tunggu rosak
dulu baru beli) - aipp..no3...bila dah jadi laki aku..sure lah aku beli banyak2..

4. bukak youtube
tengok apa kat youtube?..hmm..tengok lah pape..aku kan macam da addict nak tengok
video fynn jamal kan..so,aku bukak youtube tengok fynn jamal. pastu aku click je
kat mana2 youtube yang aku rasa best..lebih kurang, aku masuk youtube tu tanpa
tujuan lah..

5. time ni biasanya aku dah taktau nak bukak apa lagi. so, aku saje jek la bukak
facebook skejap. pastu logout.buat apa kat facebook? aku tengok lah pe
perkembangannye. lepas tu, aku tengok kat horoscope. ehhehe. haram jadahnye aku
nak pcaya kat horoscope tu semua kan. satu pun xde yang kena ngan aku. ahhahaha.
lepastu, bila dah taktau nak buat apa. aku google je name sape2. kalu aku rase nak
stalk..aku stalk jugak. tapi dah kurang nak stalk2 orang dah.. pastu aku bukak la
iluvislam.com..ye la..rohani aku pun nak kenyang jugak..tengok badan gemuk,tapi
roh aku ntah2 dah kurus keding dah..

bila semua tu aku dah buat.tapi tetap bosan..aku pun ape lagi kan..main game lah. tak pun makan. tak pun ambik kunci kereta gi jalan2. tak pun aku message2 jiran aku ajak g jalan. suh dia bawak moto. tak pun aku pujuk ibu g jalan2. takpun makan. takpun tengok tb..tak pun. mati kutu sorang2. ahahaha

adik beradik aku mana??

dah nama adik beradik laki je sema. aku sorang je pompuan. boleh nampak pun sekejap2 je lah.


hobi tak ada ke???

saya tak ada hobi..hobi saya yang dulu2 sudah terkubur begitu sahaja. memang hampes. jadinya, skarang saya tidak mempunyai hobi yang khusus. saya hanya buat pape yang saya rasa nak buat ikut kepala dan hati sendiri.


owkeh.

sekian sahaja berita untuk jam ini.
salam sejahtera dan salam satu malaysia konon.










esok saya turun ke KL saya nak jumpa budak2 di atas dan juga nur diana binti omar.

Tiada ulasan: