Khamis, 1 Oktober 2009

pembetulan~

yuhuuuu!!!!!!!!
aku da kembali la..
haraP maap la ye pasal ana ngn zaty smlm..
aku pon xphm ngn dorg ni..
aku tau ler blog aku nk jd pot FEVERET dorg nk bc kn..
smpi dorg kate kan..
'fatin...cpt la update blog ko lagi...aku ske la bc blog ko...'
smlmaku mcm xde mood sgt kn..lagipun td kn ade quiz algebra..byk tuto nk kne siapkan lg..sebab tu jd macam agak malas tu..
dorang plak..walaupun aku da kate aku xde mood nk update..dorang tegolek2 sawan2 nangis2 merayu2 dan macam2 lagi gaye dorang ko tau..
tp aku buat derk je la kan..
tanok aku layan sangat..nanti makin sawan..aku xsampai ati tengok dorang sawan lebih2..kuikuikuikuikui.
ok2.sambung cite balik.
kan aku xnak update kan..
dorang gatal2 plak nk update kat aku nye blog ni haa...
aku da kesian sangat tengok dorang sawan2 nangis2 sambil ana tarik rambut zaty,zaty plak tarik rambut ana...aku kasi la dorang update blog aku ni ha smalam..tp xtaw la dorang letak posts mcm tu..
agaknye..
macam tu la gamaknye bile dorang dah obses ngan blog aku ni..kui9.
lalalaalalalaalalala...

pape pon,aku sayang korang gilos!


p/s : SILA PERCAYA SERATUS PRATUS CERITA DI ATAS.

ahahaahahahahaahahaha.


me love myself~.

Tiada ulasan: