Isnin, 5 Oktober 2009

jadual exam da klua!

baru balik klas..
tadi time nak anta bioD report,nampak jadual final dah tertampal dah pun..
alahai..
final dah sangat dekat..tapi aku xbace prepare pape pun lagi..
tumbuk diri sendiri.dush3! - bangun fatin!
time smangat,smangat yang amat.sampai dah macam xsempat nak makan minum bagai sebab nak study..tp bile pnyakit ni dah datang...aduhai..tak dapat den nak nolong..
ok2.sambung cite lagi..
pastu,aku ngan ana pun ambik turunkan jadual tu..konon2 nk salin..tp last2 snap gambar 2,3 keping..agak2 yang berkenaan..
tgh syok2 ambik gamba..tibe2 datang lah 2 orang mamat ni nak salin jadual gamaknye..

mamat 1 : eh.jadual xde dah?... ( tp xtengok kiri kanan pon..tgk bawah je..mane nk jumpe jadualnye oi.jadualnye de ngan ktorang..ktorg cover baik punyaa..)ahahahahahaha.
mamat 2 : (xdengar dorg cakap pe..)


dalam mase yang same jugak..

fatin : ana,kesianla kat dorg..xpe lah..kte salin cepat2 kasi dorg plak..lgpon,aku ambik gambar xclear ni..
ana : alaa..ambik je la gambar tu dulu..xpe..

tengok..aku baik kan..kalu nampak aku cm jahat sikit ke..dajal sikit ke..haa..tu aku jangkit ngan ana ngan zaty la tuh..
kalu nmpak dorg cam comel,sopan,sedap mata memandang dan yang seangkatan dengannye..haa...tu sume dorang jangkit ngan aku la tu..kui9...malu i..

ok2.sambung cite balik..
pas ambik gamba sume..ktorg turn,mamat2 tu da xde da..
nasib korang le...nanti datang jenguk notice board fasa lagi ok..lalalala

Tiada ulasan: